Cancer.dk
Forside Brevkassen |  
  Søg | Se alle spørgsmål | Hyppigst stillede spørgsmål


Tilbage ...
Tilføj til bogmærker
Udskriv spørgsmål Udskriv spørgsmål
Email spørgsmål

Tatovering af areola
Kategori:Andre spørgsmål Læst:768


Spørgsmål:
Jeg er nu lige på tærsklen til at være hele forløbet igennem: kemo, mastektomi, stråler, og rekonstruktion. Ift rekonstruktion har jeg netop fået lavet brystvorte, så sidste trin på denne rejse over 3 år skulle nu være tatovering af “areola”. Da jeg i dag var inde at få fjernet sting efter rekonstruktion af brystvorte får jeg som det første at vide, at jeg ikke længere vil blive tilbudt tatovering - og ar dette har været gældende siden 1. Januar.
Alligevel indgår der stadig et spm i mit notatsvar: “Der er lavet best/ord til tatovering: Nej, pt er informeret at det ikke tilbydes af regionen”.

Jeg har dog ikke kunnet finde info herom andre steder? Jeg har jo været stillet det i udsigt gennem hele forløbet, og så ryger den mulighed lige her på målstregen. Jeg kunne ikke engang få anbefalet et sted hvor jeg kan få det gjort for egen regning…

Svar:

Kære bruger
 
Tak for din henvendelse omkring manglende tatovering i forbindelse med rekonstruktion. Jeg ved ikke om du eventuelt har haft mulighed for at spørge til Patientvejlederen i regionen, som kan guide dig om hvilke rettigheder du har i den aktuelle situation. Du kan søge på din regions hjemmeside efter hvordan du får kontakt til Patientvejlederen.
 
Der kan også være den mulighed at klage over den behandling, du er stillet i udsigt, men ikke har fået, til Styrelsen for Patientklager. Vi må dog nævne at vi ikke kan forudsige resultatet af en klage. Du får lige et link her:
 
https://stpk.dk/borgere/klag-over-en-behandling/
 
Du er altid velkommen til at kontakte Kræftlinjen tlf. 80301030 eller en af vores kræftrådgivninger.
 
Med venlig hilsen
 
Mette Lise Petersen
Kræftlinjen
Kræftens BekæmpelseSendt:22-04-2023


Ændret:29-06-2023


Relaterede spørgsmål:
Der er ingen tilgængelige relaterede spørgsmål.

Tilbage ...
Tilføj til bogmærker
Udskriv spørgsmål Udskriv spørgsmål
Email spørgsmål


 

Privatlivspolitik
Henvendelser om indsigt i
og sletning af persondata:
Indsigt i persondata
Sletning af persondata
Klager over brug af persondata:
E-mail: dpo@cancer.dk

Cookiepolitik